Är ni en av familjerna som funderar på att skaffa husvagn till semestern? I så fall är det en bra idé att titta närmare på denna sprillans nya familjevagn från Weinsberg. Kanske har ni lånat eller testat att resa med en begagnad vagn och är redo för er första nya vagn. Kanske väljer ni att skaffa ny vagn redan från början. CaraTwo 500QDK är en komplett utrustad familjevagn som passar både den vana och ovana camparen.

Välkomna på husesyn!

 

Planlösning Weinsberg CaraTwo

En planlösning med plats för allt familjen behöver.

 

Vagnen har plats för totalt fem sovande. I den främre delen finns en bekväm dubbelsäng och längst bak i vagnen hittar du barnkammaren med våningssäng. Den sistnämnda kan skärmas av med hjälp av en gardin.

Interiörbild som visar dubbelsäng

Bekväma sängar för stora…

 

Interiörbild som visar våningssäng i vagnens bakre del

… och små!

 

Med en totalvikt på 1350 kg, varav 200 kg är lastvikt, är vagnen tillräckligt lätt för att de flesta bilar ska kunna dra den. Men trots sin nätta vikt får hela familjen plats och här finns ett rymligt badrum med dusch och toalett – viket är skönt att ha nära med mindre barn.

Två interiörbilder från badrummet. Duschutrymme och handfat

 

Mitt i vagnen, vid köket, finns sittgruppen där familjen kan samlas både för middagar och mysiga spelkvällar.

Bild på soffgrupp med två soffor och ett bord emellan

 

I köket finns trelågig spis, ett kylskåp på 142 liter och flera skåp och lådor för förvaring.

4 ktg-weinsberg-caratwo-500qdk-kueche-5367

5. ktg-weinsberg-caratwo-500qdk-kueche-kuehlschrank-5356

 

Detaljer som den varma färgskalan, ledbelysning och förvaring under den stora dubbelsängen gör vagnen både hemtrevlig och praktisk.

Förvaring under dubbelsängen

 

I det rabatterade ready to camp-paket som kan väljas till ingår kasettgardiner, myggdörr, aluminiumfälgar, Truma Ultra Heat 220 V centralvärme, Truma Therme varmvattenberedare, varmluftsfördelning 12v samt LED-belysning.

 

Är du intresserad av vad vi tror blir Sveriges mest sålda husvagn 2017?

CaraTwo kan vara er lagom till semestern! Vagnen finns redan hos våra återförsäljare runt om i landet – klicka här och välj husvagnar från Weinsberg för att få en lista över vilken återförsäljare som är närmast dig.

 

Läs mer om vagnen i produktbladet som du hittar här eller på vår hemsida här.

 

 

Skrivet av Vakna där du vill