Prisvärda men samtidigt välutrustade och moderna, så beskrivs husvagnarna i Weinsbergs utbud allra bäst. Det bästa av allt är att det breda utbudet av planlösningar erbjuder något för alla: barnfamiljer, par eller kompisgäng – listan kan göras lång. I dagsläget består husvagnsflottan av de två modellerna CaraOne och CaraCito. Men vad är unikt för respektive modell? Och vilken passar just dig bäst? Det är just det som vi tänkte besvara nu!

CaraOne

Kundfavoriten som hängt med år efter år, vilket inte är så konstigt med tanke på att den passar alla olika campingtyper med sin flexibla utrustning och elva layouter. Minstingen bland planlösningarna har sovplatser för fyra personer och en längd på 593 centimeter, medan den största mäter 761 centimeter och har sovplatser för sex resenärer. Gemensamt för samtliga planlösningar är detaljer av hög kvalitet, smarta förvaringslösningar och en hemtrevlig interiör. Vill du läsa mer om CaraOne? Klicka här!

Ett bra familjealternativ är CaraOne 550 QDK – en barnkammarvagn med sex sovplatser.

CaraCito

Om eldrivet och gasolfritt snarare är din melodi, är CaraCito husvagnen för dig. En lättskött husvagn med fullständig elutrustning och klimatanläggning. Modellen är modern och nerskalad till det allra viktigaste för en fulländad semesterupplevelse. CaraCito passar dig som föredrar att semestra under sommarhalvåret, och är dessutom ett bra alternativ för nybörjarcampare. De fem planlösningarna har sovplatser från fyra upp till sex personer, varav två barnkammarvagnar med våningssäng. Läs mer om CaraCito här!

Minstingen i gänget, CaraCito 390 QD, mäter 593 centimeter och lämpar sig bra för paret eller den mindre familjen.

Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill