Vad blir ditt nästa semesterögonblick? Kanske har du redan upptäckt fördelarna med husvagn, eller så lockar idéen om ett friare liv där du helt bestämmer takten under resan.

Knaus har med sina kvalitativa husvagnar i över sextio år bidragit till en frihet- och hemkänsla – oavsett var du väljer att befinna dig.

Inspireras av Knaus sju olika modeller nedan och läs mer om hur de går att anpassa efter dina specifika önskemål och livsstil!

Sport

Vill du vara ett med naturen och förverkliga dina semesterdrömmar? Uppskattar du mycket fordon för pengarna? Sport erbjuder en stor mångfald av planlösningar – hela 15 olika med upp till 5 sovplatser. Modellen är lika perfekt för storfamiljen som den enskilde resenären. Hög boendekomfort och finurliga detaljer utlovas! Läs mer om Sport här.

Südwind 60 Years

Ikonen Südwind, en av marknadens första husvagnar när den kom för över sextio år sedan, finns nu som jubileumsupplaga. Flexibiliteten är stor då modellen erbjuder 16 olika planlösningar med upp till fem sovplatser. Här står design, omfattande utrustning och smart teknik i fokus – allt för ett gott husvagnsliv. Läs mer om Südwind här.

Scandinavian Selection

Uppskattar du vackra turer i norra Europa? Scandinavian Selection är speciellt anpassad till vårt klimat och ger en skön resa, oavsett vart du är på väg härnäst och när på året du reser. Njut av en exklusiv design och välj mellan fem smarta planlösningar med upp till sju sovplatser. Läs mer om Scandinavian Selection här.

Sport E.Power Selection

Mycket husvagn för pengarna, mindre underhåll, sportig känsla och flera valmöjligheter – fördelarna med Sport E.Power Selection är många. Då husvagnen är eldriven utan gasol finns extra plats för exempelvis förvaringsutrymmen. Välj mellan 10 planlösningar med upp till fem sovplatser. Läs mer om Sport E.Power Selection här.

Azur

Ett drömboende på hjul! Husvagnen Azur får det att kännas som hemma oavsett resmål. Modellen finns i fyra olika planlösningar med upp till fyra sovplatser. Kvalitativa material, genomtänkta lösningar, snedställda möbler och vacker ljusdesign skapar en härlig och ombonad känsla. Husvagnen har dessutom en självläkande fiberram, där solljus tar hand om eventuella repor och bucklor samt är byggd med självbärande fiberkarossteknik. Läs mer om Azur här.

Sport and Fun Black Selection

Ett aktivt liv kräver sin husvagn! Sport and Fun Black Selection är förstavalet för dig som behöver obegränsat med förvaringsutrymme, men som också uppskattar ett bekvämt och modernt boende med designdetaljer. Planlösningen finns i ett utförande där fyra personer kan sova. Läs mer om Sport and Fun Black Selection här.

Deseo

För alla som enkelt behöver ställa om från transport till boende är Deseo lösningen. Utrymmet kan användas på olika vis – under färden får två motorcyklar gott om plats. Väl framme erbjuds en hög boendekomfort och luftig känsla. Det finns en planlösning med sovplatser för fyra personer. Läs mer om Deseo här.


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill