Stora Nolia i Piteå närmar sig med stormsteg och vi ser givetvis fram emot både att få träffa er och att få visa upp ett stort antal av nyheterna inför modellår 2019. Här nedanför presenterar vi några av dem i korthet, besök oss på Nolia (eller så småningom på Elmia) för att kika närmare på dem.

FrånCI ochRollerTeam kan vi visa upp nya serierna CI Elliot och RollerTeamKronos, de kommer båda i flera planlösningar och är möjliga med både Ford och Fiat-chassi. De ligger i ett prissegment som till och med är billigare än tidigare storsäljaren CI Magis.

RollerTeam Kronos är lika stilren utanpå...

RollerTeam Kronos är lika stilren utanpå…

...som inuti!

…som inuti!

 

Nya plåtisen BoxDrive från Knaus kommer att ha Sverigepremiär på Stora Nolia. På VW-chassi med exklusiva detaljer och 4-hjulsdrift för den som önskar.

Nyheten BoxDrive

Nyheten BoxDrive

 

När det kommer till Knaus husvagnar ser vi en uppdatering av hela modellprogrammet inför 2019. Helt nya Südwind-serien presenteras och Sport kommer som Silver Selection, vilket innebär hög standard till ett förmånligt pris . Andra nyheter är vagnar som har kök längst fram, vilket är premiär i det utbud Bergholm tillhandahåller.

Interiörbild från en av de nya Südwind-planlösningarna med u-soffa längst bak.

Interiörbild från en av de nya Südwind-planlösningarna med u-soffa längst bak.

 

Även Weinsberg och modellen CaraOne Ice Edition, en fullt vinterutrustad vagn, finns på plats.

Från lyxiga Morelo kommer vi att ha med oss fyra enheter. Från Home 82 LS och Palace 90 med slide-out (se bilden nedan) upp till superexklusiva Morelo Empire Liner 110 GSB.

Morelo slide-out

 

Även detta år kommer vi att ställa ut på utsidan och du hittar oss i monter 1002.
Vi ses på plats!

 

 

Skrivet av Vakna där du vill