Dans, shopping och mässa med fritidsfordon i campingmiljö. Det kan den som besöker Ullared i helgen se fram emot. Då inträffar nämligen tvådagarsfestivalen En kväll i juni samtidigt som tidningen Husvagn & Camping gör ett turnéstopp på orten. Och allting på gångavstånd från det stora varuhuset Gekås.

Den som är nyfiken på campingliv och fritidsfordon bör göra en notering i fredagens schema, eftersom själva mässan endast sker den dagen. Mellan klockan 10 och 18 den 30 juni ställs sex fritidsfordon ut på parkeringen vid Gekås Ullareds camping (Ulla Smidjes väg 20).

Totalt visas sex fordon upp och vi har genom våra återförsäljare Codat och Citybil med oss en Knaus SUN i 700 LEG och en Weinsberg 500 QDK. Vi är såklart där för att svara på frågor och berätta mer om fordonen och deras funktioner. På plats finns också personal från Husvagn & Camping som mer än gärna pratar camping och fritidsliv!

 

Husbilen vi har med oss är en Knaus Sun I…

Husbilen vi har med oss är en Knaus Sun I

 

… och husvagnen som visas upp är Weinsberg CaraTwo.

… och husvagnen som visas upp är Weinsberg CaraTwo.

 

Efter att mässan stängt och du fått dagens campingdos har du en timme på dig att komma i stämning för kvällens dansfest som äger rum på Hedevi IP som också ligger i närheten. I det 1 000 kvm stora festivaltältet går artisterna på scenen klockan 20 och sedan spelas det musik ända in på småtimmarna. Det är fjärde gången evenemanget genomförs och under fredags- och lördagskvällarna kan gästerna se fram emot bland andra Arvingarna, Lasse-Stefanz och Magnus Carlsson & En kväll i juni-bandet.

Ett av banden som uppträder är Arvingarna

Ett av banden som uppträder är Arvingarna

 

Ett hett tips är såklart att bo över på Gekås camping, här finns både platser för husvagn, husbil och tält samt stugor. Då vaknar du upp på lördagen med närhet till en dags shopping på Gekås. Kanske är det ett bra läge att köpa lördagskvällens outfit inför ytterligare en kväll fylld av dans?

 

 

Skrivet av Vakna där du vill