Om man som företag har många kunder runt om i Sverige är det bra med stor flexibilitet. På reklambyrån Zebraweb i Kristinehamn har man valt att skaffa en husbil som företagsbil – en Morelo Loft 79 F. Tanken var att man skulle kunna låna ut den till kunder och ha den i samband med event som en samlingspunkt, men tyvärr har den rådande pandemin försvårat det. Hittills har den endast fått vara med på några enstaka event och kundresor som vd:n Daniel Hahne har gjort.

Personligen har inte Daniel varit någon aktiv användare av fritidsfordon tidigare, förutom båt. Men om han skulle köpa ett fritidsfordon idag så skulle det bli en Morelo även privat.
– Det känns som man befinner sig i en stor lyxig hotellsvit och hela husbilen andas lyx och kvalité av hög klass. Och oavsett om man vill stå på en campingplats, vid en golfbana eller någon helt annanstans gör extrabatterierna som Morelon utrustats med att man klarar sig upp till en vecka utan el. Därmed kan man stå var som helst.

Om man går i tankar på att köpa en husbil från Morelo så är Daniels råd, köp – vänta inte.
– Det är en stor investering, men har man pengarna och känner att man vill ha det lite lyxigare på sin semester, så är det helt klart värt det. Det finns väldigt många fördelar med en Morelo. Jag skulle rekommendera att man åker till en återförsäljare och upplever husbilarna på plats – eller om man ser en på ett ställe, fråga om man får titta in och prata lite med ägaren som säkert delar med sig av sina upplevelser.

Daniel brukar ofta få frågan själv när han är ute, om man får ta en titt invändigt – en fråga han tycker är trevlig att få. För de som är sugna på att besöka en Morelo-återförsäljare finns de finns de i Luleå, Kristinehamn och Örkelljunga. Kontaktuppgifter finns på morelo.se/.

Att använda fritidsfordon i företagsbruk är ett trevligt sätt att resa runt till kunder och event. De stora utrymmena som finns i husbilen ger till en behaglig och bekväm vistelse i klass med ett lyxigt hotellrum. Här finns plats för allt man kan tänkas behövas, såväl grill som utemöbler och mycket mer får plats utan problem. I Morelo Loft 79 F har tillverkaren valt att ställa sängen i bakutrymmet tvärs över, vilket bidrar till ännu mer yta – något som Daniel tycker var en riktigt smart lösning för att maximera utrymmet.

Ett hett tips enligt Daniel är, att i sommar ta med sitt fritidsfordon när man golfar. Golfbanor har under de senaste åren fått allt fler mysigare ställplatser och husbil i kombination med golf har fått ett rejält uppsving. Därmed är det en perfekt resedestination för de som går i restankar inför sommaren och är golfintresserade. Är man inte golfintresserad finns otaliga andra platser att resa till och saker att göra – för man behöver verkligen inte åka till traditionell campingplats. Med ett fritidfordon är valmöjligheterna oändliga och du har friheten att åka till vilken plats du vill och ta vara på den fina naturen vi har i Sverige.

– Det finns så mycket fina platser och saker att göra, oavsett vad man tycker om. Personligen ser jag fram emot att kunna träffa våra kunder och ordna events på riktigt igen. Oavsett vad man har för planer hoppas jag att alla får en fin säsong med sina fritidsfordon.


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill