Van TI Plus är perfekt för dig som tycker att körkomfort är lika viktigt som boendekomfort. Husbilen har fyrhjulsdrift, vilket gör att du tar dig fram utan problem på allt från smala serpentinvägar och exotiska landsvägar till hoppiga grusvägar och snöiga vintervägar.

Van TI Plus Platinum Selection finns i planlösningen 650 MEG, med två sovplatser. Totalvikten är fyra ton, så trots sitt kompakta format finns det möjlighet till bra lastförmåga. Husbilen byggs på MAN-chassi, är utrustad med automatlåda och fyrhjulsdrift som kompletteras av en kraftfull motor, vilket gör att du tar dig framåt på ett smidigt och pålitligt sätt.

När du kommer in i husbilen finns förarhytten direkt till höger och en soffa med bord rakt fram. Då förar- och passagerarstolarna vrids runt, in mot bodelen, blir umgängesytan komplett! Direkt till vänster från dörren finns köket med 142 l stort kylskåp, och mitt emot hittar du badrum med toalett och dusch. Längst bak i husbilen finns de bekväma enkelbäddarna med möjlighet till sängbreddning.

Köket är kompakt, men genom att fälla upp förlängningen av arbetsskivan till vänster skapar du enkelt mer plats att förbereda maten på. Tre lådor och ett överskåp rymmer tillbehör, porslin och skafferivaror. Spisen har två brännare och det 142 liter stora kylskåpet rymmer både godsaker och nyttigheter.

Badrummet rymmer det nödvändiga, här finner du toalett, dusch och förvaring. I den öppna hyllan hittar enkelt de saker du vill ha lättåtkomliga. Väggen i badrummet är svängbar och vips har du en rymlig duschkabin!

Enkelbäddarna är två meter långa och de bekväma EvoPore HRC-madrasserna ger dig goda möjligheter att samla energi inför kommande äventyr och upplevelser. Under sängarna finns ett stort förvaringsutrymme med klädstänger, och en praktisk fällmekanism samt den rymliga öppningen gör det lätt att komma åt det som hängs in. Som tillval finns ett panoramatak över sängarna så att du kan njuta av stjärnhimlen även inifrån.

Från husbilens utsida når du ett garage som rymmer mer av packningen – oavsett om det är utemöbler och grill, surfutrustning eller skidor. För i Van TI Plus finner du en husbil lämpad för resor året runt. Fyrhjulsdriften klarar alla typer av underlag och den vattenburna värmen gör det bekvämt att leva i husbilen även när kylan smyger sig på utanför.


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill