I mitten av juni hade vi den stora glädjen att tillsammans med vår leverantör Trigano få besöka italienska Euganean Hills, strax utanför Venedig. I en vacker miljö samlades handlare från flera olika länder för att ta del av nyheterna från bland annat CI och RollerTeam. Efter en genomgång av nuläget och arbetet med det kommande modellåret presenterades nyheterna, bland vilka det fanns en ny planlösning framtagen speciellt för det skandinaviska klimatet samt en helt ny kompakt modellserie.

Efter genomgången av funktioner, planlösningar, utrustning och tillvalsmöjligheter fick vi möjlighet att titta närmare på de olika modellerna. Den nya kompakta modellen påminner om en campervan i storlek men görs i klassiskt husbilsutförande – och den känns rymlig trots de mindre måtten. I de nya modellerna ser vi också en uppdatering av såväl fronten som baksidan.

Sammanfattningsvis innehåller modellår 2025 från CI och RollerTeam husbilar för såväl nybörjare som erfarna campare och det finns något för alla – den som reser själv, med en partner eller hela familjen. Vi ser fram emot att kunna visa och berätta mer framöver!


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill