Vakna Där Du Vill-veckan är tillbaka! Vecka 29 kommer Bergholm i vanlig ordning, tillsammans med Rips Husvagnar, att vara på plats på Böda Sands Camping. Mellan 15–19 juli kan alla som vill ha en paus från stranden traska upp till dungen och kika på husvagnsmodeller från varumärkena Knaus och Weinsberg.

Från Bergholm kommer Claes Stjernhager att vara på plats:

– Det ska bli så kul att komma till Böda igen! Besökarna kommer att kunna delta i en spännande tävling, titta närmare på våra husvagnar, och bara snacka campingliv, husvagnar och allt där emellan med oss. För alla som är intresserade av camping och campingfordon är det helt klart värt ett besök, konstaterar han.

Husvagnarna ställs upp mittemot poolområdet på Böda Sands Camping, precis som tidigare år. Vi ses där!


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill