Till det nya modellåret uppdateras stora delar av Weinsbergs husbilsprogram. Bland annat erbjuds Aldes värmesystem som tillval i flertalet modeller, vilket gör husbilarna bättre rustade för den förlängda säsongen och det ökade intresset för året runt-camping. På husvagnssidan är den största nyheten en husvagn som drivs helt på el.
– Weinsberg är ett uppskattat instegsmärke med lättillgängliga fordon som är populära inte minst bland de som är nya inom camping och fritidsfordon. Men den höga kvaliteten och goda utrustningsnivån gör att de går hem hos de flesta, säger Patrik Jonsson, försäljningschef på Bergholm.

CaraCompact Edition [PEPPER]

Husbilen är Europas mest sålda modell och finns i två planlösningar. Från och med 2021-modellerna byggs CaraCompact Edition [PEPPER] på Fiat-chassi och sållar sig på så vis till övriga husbilar från Weinsberg och Knaus. CaraCompact kombinerar smidigheten i en campervan med utrymmet i en halvintegrerad husbil. Den höga utrustningsnivån inkluderar bland annat backkamera, GPS, exteriört stylingpaket, markis och stämningsbelysning.

CaraSuite och CaraLoft Edition [SCANDIC]

Weinsberg CaraLoft

Kompakta men bekväma, fyllda med smarta funktioner, snygg design och genomtänkta detaljer – det kännetecknar såväl CaraSuite som CaraLoft. Till 2021 har har de båda halvintegrerade modellerna fått en takhuv konsturerad med LFI-teknik (lång fiberinjektion) vilket gör den såväl lätt som stabil. Den nya designen ger husbilarna förbättrad ståhöjd och båda modellerna har Aldes vattenburna värme som tillval, något som är nytt för i år. CaraSuite har fällbar säng fram och plats för hela familjen medan CaraLoft har ännu mer rymd och en luftig känsla över sittgruppen. Båda husbilarna har gott om lastutrymme vilket möjliggör en aktiv och upplevelsefylld semester.

CaraBus

En smidig men rymlig plåtis med tre olika längdalternativ. CaraBus körs med lätthet i såväl städer som i naturen och bak i husbilen finns gott om förvaring. Den som vill maximera ljusinsläppet kan göra tillvalet panoramatakfönster längst fram i husbilen, något som också bidrar till känslan av rymd i fordonet. 2021 kommer CaraBus även med tillvalet pop up-tak som ger mer yta och sovplats. I den uppfällbara delen finns en rymlig sovplats och härlig stämningsbelysning. Den extra bädden har insynsskydd, insektsnät, mörkläggning och dragkedjan kan endast öppnas från insidan. Dessutom finns förvaring och USB-uttag för enkel åtkomst till allt man kan tänkas behöva under natten.

CaraCito

Den första helt eldrivna husvagnen från Weinsberg heter CaraCito och är en ny instegsserie när det kommer till husvagnar. Både husvagnens kyl, spis, uppvärmning och klimatanläggning drivs med elektricitet och modellen vänder sig främst till nya campare som vill ha ett alternativ utan gasol. Dessutom har husvagnen en tilltalande prislapp utan att tumma på kvalitet och design. Inredningen är ljus och modern och kommer i fem smarta planlösningar med både långbäddar, tvärbäddar och barnkammare som alternativ. I köket finner vi ett 60 liters kylskåp och spis med två plattor. Badrummet är utrustat med handfat, toalett och gott om förvaringsutrymme, och det finns möjlighet att välja till duschutrustning. Den som önskar kan välja gasolpaket som tillval.

Det kompletta utbudet från Weinsberg hittar du på https://weinsberg.se


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill