Nyligen blev det klart att Husvagns- och Husbilsbranschens Riksförbund (HRF) anordnar en helt ny branschmässa: Stockholm Husvagn Husbil. Den 14–17 mars går mässan av stapeln för första gången, parallellt med båtmässan Allt för Sjön. Det gör att alla som gillar att semestra på såväl land som till sjöss kan mötas – och den som börjar bli sugen på att tillbringa ledigheten med fast mark under fötterna har guldläge att hitta sitt nya drömfordon!

Den nya mässan arrangeras på Stockholmsmässan. Föreläsningar och utställningar står på agendan – och från Bergholm kommer fordon från Knaus, Weinsberg och Morelo att visas upp. Det blir en blandning av mindre och större fordon, både husbilar och husvagnar.

Knaus Yaseo är en av de husvagnar som du kan se under mässan

Med entrébiljetten får besökaren tillträde till både Stockholm Husvagn Husbil och Allt för Sjön, vilket bidrar en större upplevelse och mer för pengarna. För den som är nyfiken på ”den andra semesterformen” är detta ett perfekt tillfälle att kika och jämföra.

Är du sugen på att ta husvagnen eller husbilen till mässan? Det går bra! På parkeringen får de som vill stå (parkeringsavgift måste såklart betalas). Tänk bara på att ha minst en parkeringsruta mellan dig och nästa fordon om du övernattar – för att minska risken för brandspridning.

Välkommen att besöka oss på Stockholm Husvagn Husbil! För mer information och biljettköp – klicka här!


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill