Vandring, fiske, skidåkning, bad, korvgrillning, skridskoåkning – ja, listan med härliga outdoor-aktiviteter kan göras lång. För alla som älskar att ”bli ett med naturen” finns det nog ingen bättre resform än husbil och husvagn.  Ta dig till nya platser på ett smidigt sätt – och bo bekvämt ute i det fria. Fortsätt läsa för att få tips på passande fordon, som gjorda för naturälskaren!

Van TI Plus – bekväm även på utmanande vägar

Vackra platser kan vara synonyma med svårframkomliga vägar. Vill du ut i naturen (och vara säker på att alltid ta dig både dit och hem) är fyrhjulsdrivna Van TI Plus Platinum Selection ett passande val. Husbilen byggs på MAN-chassi, är utrustad med automatlåda – och fyrhjulsdriften kompletteras av en kraftfull motor.

Med Van TI Plus Platinum Selection kan du ta dig an de flesta vägar.

Från husbilens utsida når du ett garage som rymmer mer av packningen – oavsett om den består av surfutrustning, mountainbike eller skidor. Van TI Plus är dessutom lämpad för resor året runt. Fyrhjulsdriften klarar alla typer av underlag och den vattenburna värmen gör det bekvämt att leva i husbilen även under kallare årstider. Så oavsett om du är en outdoor-människa som gillar snöäventyr eller sommaraktiviteter är Van TI Plus mitt i prick.

Bekvämt och naturnära på samma gång i Van Ti Plus.

Knaus Deseo – med plats för större outdoor-utrustning

En husvagn som gör sig riktigt bra på outdoor-resa? Knaus Deseo!

För alla som vill kunna ställa om från transport till boende på ett enkelt sätt är Deseo helt rätt. Utrymmet kan användas på olika vis – under färden får exempelvis två motorcyklar gott om plats. Väl framme erbjuds en hög boendekomfort och luftig känsla. Husvagnen finns i en planlösning med sovplatser för fyra personer, om ni är flera som är i väg på outdoor-resa.

Fordon i fordon? Inte ett problem för Deseo!

Knaus Tourer Van och Weinsberg X-Cursion Van – där campervan och husbil möts

Naturen utanför dörren i Knaus Tourer Van.

Är du på jakt efter en husbil som är både välutrustad och smidig? Dessa modeller från Knaus och Weinsberg är nästintill identiska, lite som ett syskonpar. Lätta och smidiga som en campervan – men med samma format, egenskaper och utrustning som en husbil. Nätta utan att vara avskalade, med andra ord. Modellerna kommer i två planlösningar: 500 MQ och 500 LT. Det som skiljer varumärkenas modeller åt är endast utseendet – och vissa specifika Knaus- respektive Weinsberg-specifika egenskaper.

Garaget i Tourer Van 500 MQ rymmer alla dina outdoor-prylar.
Weinsberg X-Cursion Van Edition [PEPPER].

Knaus Sport & Fun – för dig med aktiva intressen

Den stora bakdörren gör att all utrustning ryms – och kan lastas in och ut med enkelhet.

Husvagnen Sport & Fun från Knaus är, precis som namnet avslöjar, den ultimata modellen för dig som är en sportig typ. Likt Deseo har den generöst med plats för att lasta in din packning genom den stora bakdörren, men även gott om förvaring under sängen för andra aktiva intressen – som kitesurfing eller SUP. Bara fantasin sätter gränser!

Naturnära känsla när du blickar ut på omgivningen under matlagningen.

Vad är den gemensamma nämnaren för alla dessa fordonsmodeller? Jo, de är alla smidiga och praktiska fordon för naturnära upplevelser. Vill du läsa mer, eller upptäcka fler av våra fordon, är det bara att surfa in på vår hemsida: https://www.bergholm.com/


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill