Tabbert står för hög kvalitet, design och lång erfarenhet. Modellprogrammet rymmer allt från smidiga husvagnar och rymliga sådana med plats för hela familjen till flaggskeppet Cellini som andas riktig lyx och finns med slideout-vägg. Inför modellår 2021 har Tabbert fått ett nytt designspråk med uppdaterad exteriör med stark karaktär.
– Tabbert är ett klassiskt varumärke med lång tradition. Vi fortsätter satsa på dessa premiumvagnar och allt fler återförsäljare tar in varumärket i sitt utbud säger Patrik Jonsson, försäljningschef på Bergholm.

Rossini

Rossini 540 E

Utöver den uppdaterade exteriören har Rossini fått ny interiör med uppdaterad möbeldekor och naturliga färger som beige, brun och grå. Rossini kommer som Finest Edition med hög utrustning till ett bra paketpris. Husvagnen finns i sju planlösningar med såväl enkelbäddar som dubbelsäng och som barnkammarlösning med våningssängar. Utöver den höga grundnivån som finns i Tabberts huvagnar innefattar utrustningen i Rossini bland annat markisbelysning med rörelsedetektor, 17“aluminiumfälgar, GRP-tak och Tabberts kända komfortsängar.

Puccini

Husvagnen har fått ny design och kommer i sex planlösningar, varav en är helt ny. Puccini är helt vinteranpassad och redo för camping året runt i det nordiska klimatet. Den har Alde vattenburen värme och golvvärme samt isolerat avlopp som standard. I grundutrustningen ingår även bred premiumdörr och exklusiv tv-lösning.

Puccini 550 E

Cellini Slide-Out

Lyxiga Cellini 750 Slide Out kvarstår som tidigare och levererar design och komfort i högsta klass. Slide Out-väggen skapar en otrolig rymd. Från och med 2021 ingår antisladdsystem som standard.

Det kompletta modellutbudet finner du på https://tabbert.se


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill