När 2021 års modeller från CI presenteras i Sverige görs det på fler platser än någonsin. Det nya modellåret bjuder på såväl utvecklat som bredare utbud.

Husbilarna från CI tillverkas i Toscana och produkterna präglas av en italiensk hantverksanda med avancerad teknologi och modern design som främsta kännetecken. CI vänder sig till alla typer av campare, med både välutrustade modeller och prisvärda alternativ som tilltalar de som är nya inom fritidsfordon.
– Varumärket finns nu på ännu fler orter och våra befintliga CI-återförsäljare tar in fler fordon än tidigare. Under våren kommer det att finnas fler husbilar från CI än någonsin i landet, säger Patrik Jonsson, försäljningschef på Bergholm.

Kyros

För såväl familjer som par som är på resande fot erbjuder Kyros total bekvämlighet och komfort. Designen, formerna, färgerna och möblemanget är utformade för maximal funktionalitet, användbarhet och komfort. Kyros erbjuder från två upp till fem sovplatser.

Kyros 2

Denna campervan kommer 2021 i två utrustningsalternativ – Kyros och Kyros Elite – och därmed två prisklasser. Den största nyheten är satsningen som gjorts på den prisvärda instegsmodellen Kyros som kommer i två planlösningar. Kyros har ett bra basutförande och är grundutrustad med allt som behövs för en bekväm resa. Den som önskar en mer utrustad campervan väljer med fördel Kyros Elite som till exempel kommer med markis och backkamera samt exklusiv inredning med fler ljuspunkter och genomtänkta detaljer.

Kyros 5 Elite

Magis Plus

Magis Plus 84 Integral

Samtliga planlösningar med face to face-sittgrupp har fått en uppgraderad konvertering mellan sittgrupp och passagerarsäte. Numera går sitsen på en skena som kan skjutas upp för att skapa ett ryggstöd under färd. Modellåret 2021 erbjuder CI fyra nya planlösningar av Magis Plus och ny, bred XL-dörr har tillkommit på utvalda planlösningar.

Magus Plus 87 XT

Elliot

Precis som Magis har lillasyskonet Elliot 2021 en stor bredd inom planlösningar, upp till åtta sovplatser och husbilen finns på såväl Ford- som Fiatchassi. En modell med stor bredd och konkurrenskraftiga priser.

Elliot 66 XT

Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill