Sol, bad, strand, avslappning och en härlig atmosfär. Det är något som många förknippar med Öland och Böda Sand Camping. Här finns mängder av aktiviteter för barn och ungdomar, träningstillfällen, minigolf, restauranger och en två mil lång sandstrand att ta det lugnt på. Mitt i allt detta arrangeras Vakna där du vill-veckan för andra gången.
– Efter förra årets varma mottagande känns det jättebra att komma tillbaka! Vi ser fram emot att visa ett urval av våra husvagnar och husbilar och att prata med alla semesterfirare, säger Claes Stjernhager från Bergholm.

Även i år är det vecka 29 Bergholm och återförsäljaren Sehammars från Kalmar besöker den populära campingen. Från måndag 15 till fredag 19 juli finns representanter på plats för att visa och svara på frågor om de uppställda fordonen. Samtliga modeller som kommer med bestäms närmare eventet, men det kommer att finnas både vagn och bil.
– Sist var många av besökarna familjer med stort intresse för barnkammarvagnar så det har vi tagit till oss och ska vi naturligtvis ha med i år, säger Claes.
Två vagnar som kommer med till Öland är Knaus Sport 540 FDK, vinteranpassade Südwind Scandinavian Selection 590 UK och Knaus Südwind 750 UDF, alla med praktisk våningssäng.

Knaus Sport 540 FDK med våningssängar för barnen längst bak i vagnen.

Utställningsytan ligger nära campingens poolområde där många besökare rör sig. Det är samma plats som i fjol och även Böda Sand Camping är nöjda med arrangemanget.

– Det är viktigt för oss att vara ett naturligt inslag på campingen, inte störa besökarna i semestern utan tillföra ett mervärde. Vi ställer upp våra fordon och är tillgängliga för de som är nyfikna. Platsen i sig gör att vi når intresserade campare på ett bra sätt, säger Claes.

Har du planer på att besöka Böda Sand eller Öland under vecka 29 och vill ha en paus från sol, bad och utforskande av ön – välkommen förbi oss för att kika och prata camping. Kanske är det här du hittar ditt nästa drömfordon!

Skrivet av Vakna där du vill