Vi har närmare 80 fordon med oss till Elmia i år, här nedanför kan du läsa om ett urval av de nyheter vi kommer att presentera på mässan.

 

Knaus
Vi ser fram emot att presentera Knaus stora nyhet Travelino. Genom ett helt nytt sätt att bygga på har en extremt lätt husvagn tagits fram. Helt klart en mycket spännande premiär!

 

Travelino_Bergholm

Vi har också med oss en helt ny Südwind Scandinavian Selection utrustad med panorama skylight, invändigt frostfritt avlopp och nya dynor i sittgruppen för ökad komfort.

Även Sky TI Scandinavian Selection är anpassad för nordiskt bruk och har vattenburen golvvärme. De flesta modellerna har instegsgarderob och plats för 24” tv.

Vår finaste halvintegrerade bil Sun TI Platinum Selection har Knaus en Europakampanj på, och även den är med oss på mässan. Bilen finns i fem planlösningar.

Sun I 700 kommer som en helt ny modell med 3 olika planlösningar. Här finns bland annat vattenburen golvvärme och 32” tv som standard. De flesta modellerna har instegsgarderob. Bilen är en Scandinavien Selection.

Vi gör en satsning på Sky Traveller 650 DG Family eftersom vi tror att alkovbilarna är på väg tillbaka, och då kommer att nå en yngre målgrupp. Bilen är för sex personer och har en totalvikt på 3 500 kg.

ktg-knaus-2016-2017-skytraveller-650-fs-03

Sky Traveller

 

Sist men inte minst presenteras Sky I i en ny förpackning inför 2017, och då till ett attraktivt pris.

 

Tabbert
Från Tabbert har vi med oss två planlösningar på husvagnar anpassade för oss i Norden. Tabbert DaVinci 655 KD 2.5 har en barnkammare med sittgrupp fram och Tabbert Vivaldi 655 UEB har långbädd med sittgrupp fram och toalett bak i vagnen.

 

CI
Från CI visar vi fem modeller: Riviera som har en ny design, Kyros med de nya modellerna K3 och 6 där vi har en kampanj på den sistnämnda. Dessutom har vi med oss Magis, Sinfonia och Mizar.

CI KYROS K3 EXP

CI Kyrkos K3

Roller Team
På två av Roller Teams planlösningar, 265TL och 286TL, kan vi uppvisa en riktigt bra kampanj på mässan. Bilarna är fullmatade med utrustning, bland annat drop down-bed och 170 hästars motor.

 

Morelo
Den stora nyheten från Morelo är Empire Liner. Det är den första bilen från Morelo som erbjuds på ett Mercedes-chassi. Sverige blir också det första landet efter Tyskland som får visa upp bilen – en stor ära! Morelo Home har fått en ny front med brantare vinkel, vilket gör golvet inne längre, trots att bilen totalt blir kortare.

 

MORELO_HOME_Exterieur_4

 

Vi ser mycket fram emot att visa upp dessa och ytterligare ett antal modeller. Självklart har vi också med oss de tidigare favoriterna från Weinsberg och t@b. Vi ses i monter D01:42!

Skrivet av Vakna där du vill