… mässansvarig Elmia Husvagn och Husbil.

 

Hur ser det ut inför årets mässa, 7-11 september?
– Det är väldigt förväntansfullt. Det är fullbokat överallt. Vi har inte plats för en enda utställare till i mässhallarna och samma sak gäller campingen. Faktum är att varenda camping inom tio mils radie kring Jönköping är fullbokad.

 

Vad har du för förväntningar på årets mässa?
– Vi har stora förväntningar, speciellt med tanke på att så mycket är fullbokat och att marknaden fortsätter att utvecklas positivt. Hittills i år har ju försäljning av husbilar ökat med 34 procent och för husvagnar är motsvarande siffra 13 procent.
– Ett annat mått på det stora intresset är att våra egna kanaler som exempelvis sociala medier och hemsida aldrig har haft så stort intresse som nu.
– Dessutom har vi aldrig tidigare sålt så många förköpsbiljetter som i år.

 

Vem tycker du ska besöka årets mässa?
– Alla som någon gång under året har behov av att bo utanför det egna hemmet.
– Allt från barnfamiljer till äldre och äventyrare, som snabbt vill komma iväg och uppleva saker och samtidigt ha med sig boendet.
– Sist men absolut men inte minst måste jag framhålla kärntruppen för den här branschen; nämligen de traditionella camparna, som älskar livet på campingplatsen.

 

Varför tycker du att man ska komma till Elmia Husvagn och Husbil 2016?
– Först och främst för att inspireras och drömma. Om man redan gjort detta finns det ingen bättre plats för att fa hjälp med att ta det slutliga beslutet om vilket fordon man ska välja. Här finns allt och alla. Här kan man titta, känna, klämma, jämföra och se vad som passar en själv bäst.
– Sedan går det inte att bortse ifrån att detta även passar dem som vill vara med om en rolig och social tillställning med alla aktiviteter som erbjuds på såväl dagar som kvällar.

 

Vad betyder samarbetet med Bergholm för er på Elmia?
– Det är ett inspirerande samarbete. Rent konkret har det betytt att vi kunnat lansera en äkta oktoberfest, vilket inte hade varit möjligt utan Bergholm. I år är det fjärde gången vi har nöjet att kunna bjuda in till denna.
– Sedan vill jag givetvis framhålla att Bergholm är en av de större leverantörerna av fritidsfordon i landet och utan dem hade det inte blivit en lika bra mässa.

 

Skrivet av Vakna där du vill