Det ökade svemestrandet har lett till en otroligt stor efterfrågan på fritidsfordon. Därför gäller det att agera både snart och snabbt för att säkra drömfordonet inför nästa sommarsemester. Annars är risken att fordonen tar slut.

När Elmia Husvagn Husbil tvingades ställa in även årets mässa blev det på nytt läge att ställa om och hitta alternativa sätt att presentera nyheterna för 2022. Bergholm, och varumärkena Knaus, Weinsberg, Tabbert och T@B, gör det i form av Open Dealer Days – en kampanj hos samtliga Knaus Tabbert-återförsäljare runt om i landet.

Mellan 8-30 september visas nya fordon, delvis på plats men framförallt digitalt. Eftersom pandemin gjort det svårare att få hem lika många fordon som vanligt har digitala rundturer i videoformat tagits fram för de flesta modeller. Fimerna kan ses på YouTube eller på plats hos våra återförsäljare. De guidar dig sedan vidare till rätt matchning efter dina behov.

Under Open Dealer Days presenteras även fina erbjudanden på såväl fordon som tillbehör och du kan tävla om husbilsresor från vår uthyrningstjänst Rent and Travel.

Våra återförsäljare arrangerar även lokala aktiviteter runt om i landet, naturligtvis i linje med rådande rekommendationer. Hitta din närmaste återförsäljare här för att se vad som sker nära dig.

Erbjudanden under Open Dealer Days

När du köper en husbil får du en presentcheck till ett värde av 30 000 kronor att köpa valfria tillbehör och specialutrustning för. Vid köp av husvagn får du en presentcheck till ett värde av 15 000 kr. Samtidigt lämnas upp till 60 % rabatt på utvald specialutrustning vilket gör att du får mer för dina pengar. Exempelvis kan litiumjonbatterier med dubbel kapacitet eller en takmonterad klimatanläggning från Dometic köpas till kraftigt reducerade priser.

Utöver detta kan du boka husbil genom vår uthyrninstjänst Rent and Travel och få 10 % rabatt på resan! Perfekt i väntan på ditt fordon – eller om du vill få med dig vänner som ännu inte har husvagn eller husbil. Gäller bokning som görs 8-30 september och på resor som sker innan 31/12 2022.


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill