Under hösten presenterades det senaste tillskottet i Knaus instegsserie för husbilar, den helintegrerade modellen L!VE I. Nu har det blivit dags att titta lite närmare på den här i Vakna där du vill-bloggen, och den finns även att kika och känna på hos våra återförsäljare runt om i landet. 

L!VE I kompletterar Knaus utbud med en husbil av hög kvalitet som samtidigt kan vara med och konkurrera i pris. Det var ungefär två år sedan instegsserien L!VE lanserandes och då innehöll den de två halvintegrerade modellerna L!VE Wave och L!VE TI samt alkovbilen L!VE Traveller. Tack vare serien kan vi genom våra återförsäljare erbjuda fler högkvalitativa husbilar till ett fördelaktigt pris. Det senaste tillskottet L!VE I gör serien komplett, en helintegrerad husbil med denna kvalitet i den här prisklassen har varit efterfrågat.

Sittgrupp fram i husbil
Att husbilen är helintegrerad ger en genomgående öppen och rymlig känsla. Förarstolarna kan enkelt vändas och bli en del av sittgruppen.

L!VE-konceptet gör att Knaus kan erbjuda husbilar som är otroligt prisvärda, speciellt denna helintegrerade modell som vanligtvis hamnar i en högre prisklass. Husbilen presenterades för den svenska marknaden under Elmia Husvagn Husbil tidigare i höst och har fått ett bra mottagande både under mässan och hos återförsäljarna efteråt.

L!VE I är anpassad för det skandinaviska klimatet genom exempelvis golvvärme, och dessutom kan tillval som vattenburen värme från Alde göras för än högre komfort. De två planlösningarna har båda plats för fyra resande samt fyra sängplatser. Höga sängar är standard, men modellen kan även beställas med lägre sängar för ökad tillgänglighet.

Enkelsängarna bak i bilen kan breddas till en bekväm dubbelsäng.
Den fällbara sängen över förarplatserna skapar fler bekväma sängplatser. På dagen fälls sängen upp för att skapa maximalt utrymme i husbilen.

Beroende på planlösning har husbilen antingen längsgående kök eller vinkelkök. I 700 MEG hittar vi ett extra stort kylskåp och ugn som standard, något som inte är så vanligt men många efterfrågar. Båda planlösningarna har trelågig gasolspis att laga resans mat på. 

Njut av utsikten medan du förbereder maten i vinkelköket i 700 MEG…
… där ytan nyttjas till max med smart förvaring.
650 MEG har istället ett längsgående kök med möjlighet att förlänga arbetsytan för mer utrymme.

Båda planlösningarna har såklart fullutrustade badrum med både dusch, toalett, handfat och förvaring för det du kan tänkas behöva under resan. 

Komfortbadrummet i 650 MEG har en svängbar vägg som gör det enkelt att ställa om från komplett toalettutrymme till rymlig duschkabin.

Låt L!VE I bli ditt boende oavsett om du reser långt eller kort, sommar eller vinter. Välkommen till någon av våra återförsäljare för att titta närmre på denna härliga helintegrerade husbil!

Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill