I Knaus Platinum Selection-utbud finns både karaktär, kvalité och en hel del variation. Oavsett hur, var eller när du vill ge dig ut på vägarna står Knaus Platinum Selection-modellerna redo för att förbättra upplevelsen. Utbudet består av fyra eleganta husbilsmodeller som erbjuder en bredd av funktioner och där planlösningen sällan är ett problem. Oavsett om du har siktet inställt på Sun TI Platinum Selection, Sky TI Platinum Selection, Van TI Platinum Selection, eller Sky TI Platinum Selection så kryllar det av valmöjligheter.

Sun TI Platinum Selection gör både fjällresan och solsemestern till en bekväm upplevelse med sin inbjudande design och komfort.

För dig vars vägar leder till både soliga stränder och snötäckta skidorter är Sun TI Platinum Selection det bästa av två världar. Här finns plats för fyra åkande och med sin vinteranpassning, förstklassig golvvärme och dubbelgolv, står den redo att välkomna dig in från en dag i backen. Genom de stora panoramafönstren njuter man av både tunga snöfall och vackra sommarvyer, och de tre olika planlösningarna erbjuder en personlig och anpassad livsstil. Den bäddbara sittgruppen skapar möjlighet för upp till fyra sovplatser och med mörkläggningsgardiner i både fram- och sidofönster väljer man på egen hand när man vill starta dagen.

Den mysiga belysningen skapar en hemtrevlig känsla där man enkelt kan slappna av efter en dag i backen. Köket erbjuder dessutom en 3-lågig spis med glaslock och en diskho i rostfritt.
Den rymliga och välplanerade sovdelen i modellen 700 MX.

Sky TI Platinum Selection

Får du inte nog av solens strålar erbjuder nästa modell, Sky TI Platinum Selection, precis vad det låter som – fri sikt mot himlen. Med ett stort panoramaglastak bjuder man in ljuset och utomhus blir en del av inomhus.

Sky TI Platinum Selection badar i ljus.

Här finns plats för fyra åkande och gott om möjligheter att skapa ditt alldeles egna semesterhem, då modellen erbjuder hela sex effektiva planlösningar. Med högkvalitativa beslag, genomtänkta möbelval och med takfönster även i förarhytten är det svårt att inte ryckas med i semesterkänslan.

Mörkläggningsgardinerna gör det lätt att själv reglera ljusinsläppet, och husbilen har genomgående smart förvaring. Till exempel tygbeklädda fickor vid sängarna där man smidigt kan förvara sina tillhörigheter. Det finns fyra olika textilalternativ att välja mellan, vilket ger chans till att skapa ett personligt hem. 

I köket finns en 3-lågig gasolspis och en rostfri diskho. Kylskåpet är AES.
Van TI Platinum Selection

Att kunna ta sig fram enkelt och bekvämt på vägarna är genomgående för samtliga Platinum Selection-modeller, men allra lättast färdas du kanske ändå i en Van TI Platinum Selection. Trots sin bredd på endast 2,2 meter och en vikt på under 3,5 ton erbjuds äkta husbilskänsla och förvånansvärt mycket plats. Här ryms fyra personer och det finns två sovplatser, med två olika planlösningar att välja mellan. Med möjlighet att konvertera enkelsäng till dubbelsäng och en genomgående hänsyn till detaljer möjliggörs en kombination av smidighet och kvalité. Här finns även en rumsavdelare med jalusidörr.

I de svängbara förarstolarna med dubbla armstöd rattar man sig smidigt fram längs med vägarna och när det är dags för fikapaus vrids förarstolen enkelt runt mot bordet. Takfönstret i förarhytten bidrar till trevligt ljusinsläpp som får en att känna frihetskänslan ytterligare.

Förutom bra köksförvaring finns även 3-lågig gasolspis och diskho i rostfritt.

Tack vare smarta förvarningslösningar i både kök och sovrum upplevs Van TI Platinum Selection som mycket rymlig. 

Van i Platinum Selection

Även om Van I Platinum Selection är en helintegrerad husbil tar du dig smidigt fram på slingriga vägar och trånga gator med den. Med en lätt konstruktion och materialval av högsta kvalité lämnas ingenting åt slumpen. Möjligheten till bäddbar sittgrupp skapar utrymme för fler semestersugna resenärer och med de högkvalitativa möblerna infinner sig känslan av trivsel och komfort. Det finns fyra bältade platser, och möjlighet till upp till fem sovplatser. Med ett ”Cozy Home” paket slipper man tänka på detaljer som sköna kuddar, bordsduk, textilfack eller filt och det finns tre olika textilvarianter att välja på.

Pilotstolarna i förarhytten erbjuder hög komfort och både förar- och passagerarstol är justerbara i höjdled. Sätena roteras enkelt runt mot den riktningsbara bordsskivan när det vankas lunch eller kaffepaus. Vill man istället köra på finns dryckeshållare integrerade i förarhytten.

Den fällbara sängen i modellen 650 MEG möjliggör upp till fem sovplatser. Med tre olika förslag på planlösningar kan man själv göra sina prioriteringar. Andra detaljer är golvvärme, skjutfönster på passagerarsidan, tygöverdrag för fram- och sidofönster och elhiss för fönstret i förarsätet.

Att alla fyra modeller erbjuder smarta val och effektiva planlösningar råder inga tvivel om, men den viktigaste gemensamma nämnaren för de fyra är självklart säkerheten. Standardutrustningen för alla fyra modeller innehåller bland annat ABS/airbag vid förarsida, airbag för passagerare och ESP Hill Holder som underlättar vid start i branta backar. Övriga tekniska funktioner som gäller för alla modellerna är bland annat golvvärme, servostyrning, elektronisk startspärr och farthållare.

Vill du veta mer om Knaus Platinum Selection? Välkommen att hitta din närmaste återförsäljare och boka visning här.

__

Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill