Knaus Sport är en populär serie med ett brett utbud. Inför modellåret 2019 kom vagnen som Silver Selection med riktigt hög nivå på grundutrustningen. För den som nöjer sig med något lägre, men fortfarande god, utrustningsnivå har Knaus nu släppt två utvalda planlösningar till kampanjpris. Vagnarna är lätta och anpassade för moderna dragfordon. Med andra ord är allt som behövs för att ge sig ut i de fria en dos av reslust och en bil med dragkrok!

Planlösningarna som presenterats är 540 FDK och 460 EU, det vill säga en barnkammarvagn och en vagn med enkelbäddar. Just dessa två har valts för att så många campingintresserade som möjligt ska kunna hitta en lämplig vagn.

I 540 FDK har barnfamiljen mycket att hämta. Vagnen har våningssäng för barnen och fransk bädd för de vuxna. Här får barnen sitt eget utrymme längst bak medan vi i mitten av vagnen finner kök och sittplatser där familjen kan mötas för måltider, lek och umgänge. 

Vy över den främre delen av vagnen.
Längst bak finns våningssängarna, perfekt för barnen.

I 460 EU finns det istället enkelbäddar som kan breddas till en härlig dubbelsäng. Mitt i vagnen finns ett rymligt badrum och längst bak en sittgrupp för god mat, sällskapsspel eller besök från vänner. 

Sängarna som standard…
…samt konverterade till dubbelsäng.

Båda vagnarna är utrustade med elektrisk golvvärme, vilket ger varma golv och bra fördelning av värmen.

Knaus Sport finns nu hos Bergholms återförsäljare runt om i landet. Hitta din närmaste återförsäljare genom att klicka här.


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill