Hipp hipp hurra, Tabbert fyller 70 år! Som många vet är vi framme vid den tid på året där nyheterna för 2024 presenteras – och jubileumsåret till ära gasar Tabbert på och lanserar en sprillans ny husvagnsserie: Senara. Fortsätt läsa för att lära känna detta moderna semesterboende lite bättre.

SENARA

En helt ny serie med en unik och modern design, det är vad Tabbert överraskar med inför modellåret 2024.

Senara kommer i sex olika planlösningar. Utbudet sträcker sig från den kompakta 400 QD 2.3, som är strax över fyra meter lång och har plats för tre personer, till 620 DMK 2.5, som är lämplig för stora familjer. Med sina 6,38 meter i längd erbjuder interiören mer än tillräckligt med utrymme. Det finns till och med ett smart avskilt område med sovrum, badrum och ett separat omklädningsrum. Serien erbjuder också modellerna 460 E, 460 DMK, 490 TD 2.3 och 550 E – samtliga 2,3 meter breda – och täcker därmed hela Tabberts fordonsportfölj.

Den nya husvagnsmodellen tar upp stildefinierande trender på ett smart sätt. Utvändigt har den en modern bilinspirerad design. Den tredimensionella FoldXpand-bakpanelen är särskilt iögonfallande. Den ger Senara det avgörande extra utrymmet interiört.

Ett intelligent ljuskoncept kombinerar direkta och indirekta ljuskällor för att skapa en funktionell, harmonisk och mysig atmosfär. Detta inkluderar också en belyst fotovägg i den bekväma sittgruppen, som kan anpassas efter personlig smak och tycke. Självklart innebär det harmoniska helhetskonceptet också att tygerna och möblerna är färgkoordinerade. De “handtagslösa” luckorna i överskåpen är diskreta och passar elegant in i det övergripande utseendet på den nya Senara.

Särskilda funktioner – som i modellen 460 E – inkluderar upphöjda enkelsängar, som är lättåtkomliga via en säker stege. Det praktiska med sängarna är det smarta förvaringsutrymmet undertill – som dessutom kan förlängas till en dubbelsäng. Både 460 DMK och 620 DMK erbjuder som standard fem sängplatser. En sjätte säng finns tillgänglig som tillval.

Vill du läsa om fler nyheter från Knaus Tabbert Group? Läs inläggen om nyheter från Weinsberg och Knaus.

Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill