Går du i husvagnstankar? Eller är det dags att uppgradera till en ny modell? Upptäck Tabberts exklusiva husvagnar som utlovar oförglömliga resor, vare sig du tänker semestra långt bort, eller har rutter planerade inom Sveriges gränser.

Tabberts modeller erbjuder inte bara en säker och trygg upplevelse, de skapar också förutsättningar för äventyr och frihet utan att kompromissa med komforten av ett hem fullt utrustat med bekvämligheter.

Nedan presenteras ett urval av Tabberts högklassiga husvagnsmodeller som alla går att anpassa med hjälp av ett smart layout-system. Vill du ha två eller sju bäddar? Extra förvaring? Oavsett vad du väljer, kommer du imponeras över hur mycket du själv kan bestämma.

DaVinci – plats för alla

Reser du med många, eller kanske stannar du på en plats och vill ta emot besök från vänner och familj? Den multifunktionella modellen DaVinci är inte bara elegant, den erbjuder även nio olika planlösningar, vilket innebär att du har möjlighet att välja upp till sju sovplatser.

DaVinci har även ett extra rymligt kök, vilket gör den perfekt familjeanpassad, samtidigt som den har en stilren look med en sofistikerad interiör.

Inredningen i modellen är genomtänkt med ergonomiska lösningar och interiören går i ljust trä, vilket skapar en inbjudande miljö. Hur din husvagnsvision än ser ut erbjuder DaVinci många valmöjligheter, allt för att passa just din livsstil.

DaVinci 700KD 2.5 är den största modellen i denna serie. Här är ett exempel på hur bäddarna placerats på ett kvadratsmart sätt. Kvällstid förvandlas sittplatser till bekväma sovplatser, vilket innebär att allt utrymme tas till vara på ett genomtänkt sätt!

Puccini – bli ett med naturen

Vill du vara i symfoni med naturen? Då är Puccini det självklara valet för dig. Exteriören är försedd med en exklusiv silverram som präglar vagnens tak och dörrparti. Detta ger ett elegant och uttrycksfullt intryck när du glider runt på vägarna.

Interiören innefattar detaljrika möbler med högklassig komfort, samt ett rymligt kök som är försett med tre plattor, vilket gör matlagningen till ett rent nöje. All interiör är även perfekt anpassad för att kunna nyttja varje centimeter av denna skönhet.

Något som är utmärkande för Puccini är de inbyggda LED-lamporna som ger en mysig och varm atmosfär. Detta skapar en hemkänsla var du än befinner dig.

Vivaldi – en perfekt klassiker

Vivaldi är en klassisk modell med allt det nödvändigaste för att förverkliga din husvagnsdröm – och mycket mer!

Med en väl ljud- och värmeisolerad kaross och mycket plats för förvaring är Vivaldi en utmärkt kompanjon på resan. Inuti din Vivaldi kan du välja mellan breda enkelsängar, fransk säng och queensbed, och sittgruppen har justerbart bord. Trädetaljerna på bordet och de dova LED-lamporna är extra fina detaljer som skapar en mysig känsla i hela husvagnen.

Även i denna modell har du möjlighet att välja mellan flera planlösningar för att hitta rätt interiör för dina behov. På detta sätt blir din Vivaldi inte bara personlig utan även perfekt anpassad för just dina preferenser.

Pep Pantiga – vår smidiga nykomling

Pep Pantiga är det senaste tillskottet i Tabberts husvagnsutbud. Modellen har ett modernt utvändigt utseende, smarta lösningar och passar perfekt för en aktiv livsstil. De stora fönstren släpper in mycket ljus och bidrar till den harmoniska känslan. Pep Pantiga är perfekt för dig som vill njuta av frihet och ha en bekväm resa – oavsett om den går till en stad, kusten eller mot naturupplevelser. Modellen finns i tre planlösningar med upp till fem sovplatser.

Cellini – vårt lyxiga mästerverk 

Med Cellini bor du i den lyxigaste sviten – varje gång. Den exklusiva husvagnsmodellen har ett unikt designspråk med det lilla extra och är en perfekt matchning mellan teknisk fulländning och design i världsklass. Cellini finns i två planlösningar med fyra sovplatser. Den ena är en slide out-modell, vilket innebär att ena sidan kan förlängas ut för att skapa ännu mer rymd inuti husvagnen. 

Rossini Finest Edition – vår genomtänkta grundmodell

Med Rossini känner du dig hemma överallt, oavsett om du söker lugnet utanför stan, åker på äventyr eller hälsar på nära och kära. Rossini är instegsmodellen i Tabberts utbud av premiumhusvagnar som har fått en genomgående uppgradering, vilken gett såväl en tilltalande look som genomtänkta funktioner. Modellen kommer i sju planlösningar med upp till sex sovplatser. Låt Rossini bli din resekompis vart och när du än reser.

Läs mer om samtliga modeller och hitta din närmaste återförsäljare på tabbert.se.


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill