Oavsett om du reser med partner, familj, vänner eller ensam finns det en Südwind Scandinavian Selection för dig. I husvagnsserien finns fem planlösningar med mellan fyra och sju sovplatser, kök och badrum.

ktg-knaus-2017-2018-SCAND_SELECTION_Exterior_01_rz

 

Som tillägget Scandinavian Selection i namnet antyder är vagnen rustad för att klara det skandinaviska klimatet oavsett när under året du vill campa. Här finns till exempel bekvämligheter som ett värmesystem med vattenburen centralvärme och golvvärme för bästa komfort även under årets kallare perioder.

Maximal komfort året om.

Maximal komfort året om.

 

När det kommer till sänglösningar finns alternativ med dubbelsäng, våningssängar och soffgrupper som kan bäddas till extra sängar. Något för alla behov med andra ord.

Bergholm-ScandinavianSelectionBed

 

Längst fram i vagnen finns ett stort panoramatakfönster som ger ett härligt ljusinsläpp, framförallt under de ljusare årstiderna. Under höst och vinter är det såklart skönt att få så mycket ljus som möjligt under de timmar solen skiner.

Bergholm-ScandinavianSelectionWindow

 

Här finns också gott om plats för umgänge i den generösa U-soffan.

ScandinavianSelection

 

Att husvagnsdörren och badrumsfönstret har insektsskydd gör att getingar och andra ovälkomna kryp hålls ute. I samtliga Südwind Scandinavian Selection finns brandvarnare samt gasolvarnare om olyckan skulle vara framme, något vi ser som en självklarhet.

Goda möjligheter för god mat.

Goda möjligheter för god mat.

 

Under 2017 var Scandinavian Selection 650 UDF vår mest sålda Knaus-husvagn. I videon här nedan kan du bekanta dig mer med just den planlösningen. Vill du läsa mer om vagnen kan du göra det på vår hemsida genom att klicka här.

 

Skrivet av Vakna där du vill