Maj månad går i fritidsfordonens tecken. Extra mycket i Kristinehamn! Under två helger kommer staden att nämligen att få besök av mängder av husvagns- och husbilsintresserade personer.

Först ut är Husbilsklubbens årsmöte som äger rum 10-12 maj. Uppskattningsvis kommer över 1000 besökare i 600 husbilar att besöka Kristinehamn för att hålla möte, umgås och njuta av staden. Totalt har Husbilsklubbens drygt 18 000 medlemmar och klubbens syfte är att värna husbilslivet som företeelse.

flygbild krh 2

Flygbild från Kristinehamn. Foto: Husbilsklubben

HBK i Göteborg 2

Ett tidigare möte med Husbilsklubben, här i Göteborg. Foto: Åke Andersson/Husbilsklubben

 

Bara två veckor senare är det dags igen när Fritidsmässan håller öppet i Kristinehamn Arena från fredagen den 25 till söndagen den 27 maj. Vi har våra två lokala återförsäljare på plats, JG’s och Husbilslandet, som kommer att visa husbilar från CI och Morelo samt husvagnar och husbilar från Knaus och Weinsberg. Än är listan över utställningsfordon inte spikad men en sak är säker, och det är att det kommer finnas lite av varje i våra montrar.

Weinsberg kommer att finnas representerade

Weinsberg kommer att finnas representerade

Knaus likaså

Knaus likaså

Även husbilar från italienska CI kommer att visas.

Även husbilar från italienska CI kommer att visas.

 

Precis som i fjol sammanfaller Fritidsmässan även i år med den populära marknaden Fastingen som håller till i Kristinehamns centrum 24-26 maj. Där kommer det att finnas tivoli, serveringstält och underhållning – mängder att göra under helgen med andra ord!

 

Skrivet av Vakna där du vill