När Elmia Husvagn Husbil ställdes in för andra året i rad tog vi på Bergholm saken i egna händer och anordnar en egen mässa för husvagnar och husbilar. Den 14 – 17 oktober håller vi i mässan Smaka på Camping, i mässhall A på Elmia i Jönköping, där du som campare eller nyfiken får möjlighet att se och känna på kommande modellårets nyheter.

Smaka på Camping är platsen för både den inbitne camparen och den nya entusiasten. På plats kommer det att finnas ett 100-tal husbilar, husvagnar och campervans för besökarna. Men mässan erbjuder mer än bara fritidsfordon. Ett tiotal medutställare finns också på plats, för att bidra till ett brett sortiment för den campingintresserade. Bland dessa hittar vi tillbehör, tält, underleverantörer, tidningar och klubbar.

Fjord 300 från Inaca

– På plats kommer vi att visa upp produkter från alla våra varumärken: Knaus, Weinsberg, Tabbert, Morelo, T@B, CI och Roller Team. Tillsammans med våra medutställare kommer vi att skapa en fulländad campingupplevelse för besökarna, säger Lars Bergholm, vd på Bergholm.

Mer än bara fordon

Som namnet på mässan antyder kommer besökarna inte behöva gå hungriga. Smakmenyer som speglar de länder Bergholms varumärken härstammar ifrån kommer att erbjudas. Förutom svensk mat kommer det att erbjudas alternativ från det tyska, italienska och spanska köket. Köp ett smakhäfte och välj fritt vad du vill testa för godsaker.

Mässan kommer även bjuda på musik. Under fredag och lördag kväll planeras en dinner show i Lobby Nord till vilken besökare kan förboka biljetter. Under en svängande afton serveras trerättersmiddag ackompanjerad av musik i toppklass. Under fredagen blir det oförglömliga rockhits från den amerikanska södern, när Midnight Special spelar musik från Creedence Clearwater Revival. Under lördagskvällen är det i stället SOAP som levererar de stora låtarna som aldrig glöms bort! Bland annat kan du se fram emot David Bowie, Stevie Wonder och Queen.

Midnight Special

För den som väljer att ta husvagnen eller husbilen till mässan finns det gott om utrymme. På området utanför mässan erbjuds campingplatser för de som vill stanna över natten. Samtliga platser har tillgång till dusch, toalett och el.

Om du har saknat det mänskliga mötet under pandemin är mässan en utmärkt plats för dig. Smaka på Camping kommer erbjuda allt från fina fritidsfordon på dagen till bra musik på kvällen. Vi garanterar god stämning med härliga människor. Det är gratis att gå in på mässan, men en bokad biljett behövs och en bokningsavgift om 30 kr tas ut per bokning.

Öppettiderna för mässan är:
Tor 14 okt: 10–18
Fre 15 okt: 10–18
Lör 16 okt: 10–18
Sön 17 okt: 10–16

Mer information gällande biljetter och priser finns på Tickster, där all biljettbokning sker.

Mässan följer gällande regler och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och självklart görs anpassningar vid behov om rekommendationerna skulle uppdateras.


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill