Böda Sand Camping är Ölands, om inte Sveriges, populäraste camping. En destination som vanligen förknippas med sin vita sandstrand, gemenskap och den ultimata campingupplevelsen för såväl familjer som kompisgäng. Sedan 2018, med undantag för 2020, har vi i Vakna där du vill-gänget varit på plats under vecka 29 och visat upp ett urval av våra fordon. Efter en lång tid av pandemi, begränsade folksamlingar och restriktioner gör vi äntligen en ordentlig comeback.
– Det känns otroligt kul att komma tillbaka till Böda ännu en sommar! Tidigare år har vi fått väldigt mycket positiv respons från besökarna och det har verkligen varit ett uppskattat koncept. Därför känns det extra kul att äntligen kunna öppna upp dörrarna som vanligt igen, säger Claes Stjernhager från Bergholm.

Från måndag till fredag under vecka 29 kommer Bergholm, tillsammans med återförsäljaren Sehammars från Kalmar, vara på plats mittemot poolområdet på Böda Camping. Där har campinggästerna möjlighet att kika på utställningen av husvagnar, ställa frågor eller bara snacka camping med Bergholms representanter. Bland de fem husvagnar som visas upp är en stor del barnkammarvagnar, då dessa varit väldigt efterfrågade bland besökarna tidigare år. 
– Vi kommer ha med oss husvagnar från Knaus och Tabbert, där många av dem är familjeanpassade enligt önskemål. Utöver det kan jag avslöja redan nu att det dessutom kommer att finnas en nyhet på plats, säger Claes. 

Två husvagnsmodeller som vi kommer ta med till Öland och Böda Camping är premiumvagnen Tabbert Puccini 750 HTD och vinteranpassade Knaus Scandinavian Selection 650 UDF. Men vilka de resterande tre modellerna får helt enkelt bli en överraskning på plats.  

Scandinavian Selection 650 UDF har gott om sovplatser och erbjuder maximal komfort året om. 

Under vecka 29 beräknas 10 000 besökare befinna sig på campingområdet. Trots att stämningen alltid är på topp under sommarsäsongen, så kan vi anta den är extra god i år när Böda äntligen får visa sina rätta färger igen efter två tuffa pandemiår. 

– Vi ser som vanligt jättemycket fram emot vår årliga Böda-vecka, vi ser oss som ett naturligt inslag på campingen. Kom som du är och prata campingliv, husvagn och allt där emellan med oss. Har man ett intresse för camping och campingfordon är det helt klart värt ett besök, säger Claes som kommer att vara på plats under Böda-veckan.

Planerar du att besöka Böda Sand, eller befinner dig i närområdet, under vecka 29? Sväng förbi oss och vår öppna utställning! Ta en titt i våra fina husvagnar, ställ frågor eller kom och säg hej. Hoppas vi ses där! 

Skrivet av Vakna där du vill