Det fortsatt stora intresset för fritidsfordon är fantastiskt, och vi såväl som våra leverantörer tänker nytt för att på bästa sätt möta efterfrågan. Senast ut att presentera ännu ett alternativ för husbil är Weinsberg som släpper populära CaraCompact Pepper Edition på Mercedes-chassi. Modellen är sedan tidigare en av de mest populära husbilarna i sitt segment och kommer i två planlösningar, 640 MEG MB och Suite 640 MEG MB. Planlösningarna har båda enkelbäddar i grunden, och modellen med Suite i namnet har dessutom fällsäng för plats för fler resande, något som i sig är en nyhet för modellen. Eftersom båda husbilarna har en standardvikt på 3,5 ton får de köras på vanligt B-körkort.

De två tillgängliga planlösningarna.
Fällsängen i nya CaraCompact Pepper Edition Suite 640 MEG MB.

Mercedes-Benz, som är synonymt med både teknisk innovation och kvalitet, är en perfekt matchning med Weinsberg som i sig är ett varumärke rikt på tradition och med årtionden av erfarenhet av husbilstillverkning. 

CaraCompact Suite Pepper MB 640 MEG. Den stora hjulbasen ger än mer körkomfort!

Modellerna beräknas anlända till våra återförsäljare under sommaren men kan redan nu skapas och anpassas i vår konfigurator. Och de första fordonen är faktiskt redan sålda, under vår mässa Smaka på Camping i oktober i fjol!

Inom kort kommer filmade rundvandringar i modellerna, så länge kan du klicka dig runt i modellernas 360-visningar – Suite 640 MEG här och 640 MEG här.


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill