Böda Sands Camping är Sveriges största camping och ett populärt resmål för besökare som vill sola och bada på den två mil långa sandstranden, känd som Ölands vackraste strand. Men här finns också pool och spa, restauranger och bageri, kiosk och pub samt en golfbana. Under vecka 29 i sommar toppas allt detta dessutom med ett besök av oss i Vakna där du vill-gänget!

Under hela veckan kommer fem fordon att stå uppställda i närheten av poolområdet. Än kan vi inte avslöja exakt vilka fordon det kommer att bli, men det kommer att finnas en bredd för att så många som möjligt ska kunna komma och kika på något som passar just deras behov.

Ett exempel på en planlösning med barnkammare med närhet till den stora sängen.

Ett exempel på en planlösning med barnkammare med närhet till den stora sängen.

 

Kom gärna förbi och snacka husvagnar, husbilar, camping och resande en stund.
– Det är viktigt för oss att vara ett naturligt inslag på campingen, att man ska kunna komma till oss för att man är intresserad och vill veta mer om vad det är vi visar upp. Eller bara titta förbi och prata fritidsliv med oss! säger Claes Stjernhager från Bergholm, som kommer finnas på plats under veckan.

Stranden vid Böda Sand Fotograf: Adam Landén

Stranden vid Böda Sand Fotograf: Adam Landén

 

Under vecka 29 beräknas ungefär 10 000 personer besöka campingen varje dag, då räknas både boende och besökare som kommer för att bada, äta, spela minigolf eller umgås på after beach.
– Eftersom våra besökare är här på semester är det viktigt för oss att de kan relatera till de produkter som ställs ut, och husvagnar och husbilar är ju klockrent i det avseendet! säger Adam Landén, eventansvarig på Böda Sand och fortsätter:
– Vår verksamhet bygger ju på ett intresse för camping och många som besöker oss är nyfikna på nyheter och vill gärna nosa lite på det senaste.

Exempel på husvagn med stort panoramafönster och rymlig sittgrupp fram.

Exempel på husvagn med stort panoramafönster och rymlig sittgrupp fram.

 

Så har du planer på att besöka Böda Sand eller Öland under vecka 29 – kom gärna förbi för att prata campingliv med oss! Följ oss på Facebook för mer information om när vi är på plats och vilka fordon som kommer att ställas ut.

Skrivet av Vakna där du vill