Snart är det sommar och vi vill ta tillfället i akt att presentera en perfekt följeslagare på kommande resor – husvagnsmodellen Südwind från Knaus! Efter två märkliga pandemiår välkomnas äntligen en semester med goda möjligheter att uppleva och skapa nya minnen. Husvagnen är enligt många det självklara alternativet för semestern, och en ny Südwind kan vara din husvagnskompis i många år framöver. Med sina över 60 år i branschen har Knaus gedigen kunskap att skapa uppskattade fritidsfordon. Just Südwind finns i 16 olika planlösningar, för att möta alla unika behov. Två av dem är nya för i år, och breddar alternativen och maximerar möjligheterna ytterligare. En majoritet av planlösningarna är dessutom utrustade med ett svensktillverkat värmesystem från Alde.

Att investera i en husvagn är att investera i en livsstil – en livsstil för den som längtar efter flexibilitet och självständighet. Med husvagn kan du anpassa resan efter önskemål, oavsett om du längtar efter naturen, vildmarken eller härligt strandhäng. Kanske hittar du till och med några nya smultronställen på vägen till ditt mål!

Mysig stämning i Südwind 500 FU, en vagn perfekt för två men med upp till fyra sovplatser.

Livet i husvagn erbjuder frihet och närhet på samma gång. Låt Südwind bli sommarstugan på hjul som tar dig vart du vill, när du vill. Med upp till sex sovplatser blir det enkelt att tillsammans ge sig ut på äventyr och upptäcka landet, med allt från loppmarknader och stadsresor till sandstränder och golfbanor. I Südwind hittar vi också stora ytor att umgås med nära och kära på. Köket har smarta funktioner och genomtänkt förvaring, och erbjuder arbetsytor som ger goda chanser att laga välsmakande maträtter att bjuda vänner och familj på.

I 650 PXB hittar vi detta härliga kök längst fram.

Rymliga Südwind 650 FSK är en riktig husvagnsdröm för den stora barnfamiljen. Stora ytor att umgås på och många sängplatser möjliggör tid för närhet, men också privatliv och separata aktiviteter. Våningssängen finns med upp till tre sovplatser och gör det möjligt för barnen att sova gott om natten medan de vuxna fortfarande kan umgås. Är man inte lika många semesterfirare passar Südwind 650 UX utmärkt som en lyxigare husvagnsmodell för två, men med plats för ett par gäster om soffan bäddas om till säng.

I 650 FSK har barnen en egen del med sängar och sittgrupp, perfekt för pyssel och lek.

En del söker en avkopplande semester, rofylld med tid för vila, medan ledigheten för andra gärna ska vara fylld med aktiviteter och händelser. Hur man än vill spendera sin semester ger livet i husvagn möjligheter att välja fritt. Husvagnen blir en mobil sommarstuga du kan ta med på äventyr, där du sover tryggt och skönt om nätterna och vaknar där du vill. Det är lätt att förstå att husvagnslivet är ett populärt sätt att semestra. Det är dessutom ett klimatsmart alternativ jämfört med många andra sätt att resa.

Sammanfattningsvis – fördelarna med en Südwind är många, och förutom funktionaliteten och bredden inom planlösningar är modellen smakfullt designad med ljus träinredning och noga utvalda detaljer. Olika tillval och anpassningar gör det möjligt att i princip skräddarsy sin husvagn efter egna önskemål och behov, till exempel i vår konfigurator. Gå in och testa eller läs mer på knaus.se


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill