En nyhet för modellår 2020 är att Knaus Sky TI kommer som Platinum Selection, vilket innebär att bilen har extra hög utrustningsnivå från start. Dessutom har den fått uppdaterad interiör. Med sex planlösningar erbjuder Sky TI ett brett urval av planlösningar till ett attraktivt pris. 

Interiör vy över husbilen, i detta exempel visas 700 MEG.

Knaus Sky TI är det perfekta sättet att njuta av resan, året runt. Med bekvämligheter som golvvärme passar den perfekt i nordiskt klimat, och som tillval finns även Alde-värme. Husbilen finns i sex smarta planlösningar med fyra bältade platser och från två upp till sex sovplatser. Tack vare olika sängalternativ väljer du lätt mellan enkelbäddar, fransk säng eller queensbed. Mörkläggningsgardiner vid husbilens fram- och sidofönster ger goda förutsättningar för den som vill slippa ljusinsläpp vid läggdags. I sovdelen finns USB-uttag för enkel laddning av mobila enheter. Husbilen är även förberedd för TV för den som gillar lata dagar med TV-tittande i sängen. 

Enkelbäddarna i 650 MEG och 700 MEG kan konverteras till dubbelsäng.

I Sky TI är det lätt att trivas. Det patenterade 3D-badrummet ger en levande atmosfär och det stora panoramaglastaket gör att du kan njuta av solen även från insidan. Dessutom väger husbilen bara 3,5 ton, vilket gör att den kan köras på vanligt B-körkort.

700 MEG och 700 MX – handfatet är optimalt integrerat i badrummet och ger plats för extra förvaring.

Några av de tekniska funktionerna i Sky TI är farthållare, backkamera, elektriskt trappsteg vid entrédörr och golvvärme. Detaljer som mysig stämningsbelysning och luckor med soft-close funktion gör stor skillnad för helhetsintrycket.

Belysningen skapar en mysig atmosfär i husbilen.

I köket finns trelågig gasolspis och försänkt diskho. Kylskåpet rymmer 142–145 liter beroende på modell. 

I fyra av planlösningarna återfinns denna typ av vinkelkök. De andra två har längsgående kök.

Entrédörren är av sorten Knaus Premium, vilket innebär funktioner som multilås, täckt gångjärnssystem, fönster med mörkläggningsgardin, integrerat paraplyfack och multifunktionell väska. Praktiska lösningar in i det minsta!

Entrédörr med smarta funktioner. Till höger syns även det rymliga kylskåpet.

Sammanfattningsvis – med Knaus Sky TI Platinum Selection får du väldigt mycket husbil till en attraktiv kostnad! Hitta din närmaste återförsäljare här


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill