Får det lov att vara en idyllisk Ölandssemester i sommar? Och får vi lov att kombinera de vita sandstränderna med en sevärd husvagns- och husbilsutställning?

Vecka 29 kommer Bergholm i vanlig ordning, tillsammans med återförsäljaren Rips Husvagnar i Tomelilla, att vara på plats mittemot poolområdet på Böda Sands Camping. Årets Vakna där du vill-vecka inträffar mellan den 17–21 juli, och ett av de stora inslagen i år är världsnyheten Weinsberg X-Cursion Van 500 MQ Pepper – VW. Ett campingfordon där kompakt plåtis möter klassisk husbil.

Ytterligare en husbil som visas upp i år är Knaus dynamiska allroundbil VanTi Plus 650MEG Platinum Selection. I sedvanlig ordning kommer det även finnas möjlighet att titta närmare på flera pampiga husvagnar, närmare bestämt Sverigeanpassade Knaus Südwind Scandinavian Selection 650 UDF, den rymliga familjefavoriten Knaus Sport 650 UFK och bekväma Knaus Sport 540UE med enkelbäddar. En av de som kommer att vara på plats är Claes Stjernhager, från generalagenten Bergholm:

– Vi ser som vanligt jättemycket fram emot vår Böda-vecka! Kom som du är och prata campingliv, husvagnar och allt där emellan med oss. Har man ett intresse för camping och campingfordon är det helt klart värt ett besök, konstaterar han.

Eller som vi väljer att uttrycka det: Ingen möda att åka till Böda! Vi ses vecka 29!


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill