Den bästa tiden på året är äntligen här: campinghögsäsongen. Kanske är du en av dem som drömmer om campinglivet, men inte har ett eget fritidsfordon ännu. Vad sägs om en kompakt allroundhusbil, anpassad för alla årets årstider, till omgående leverans? Välkomna sommaren med Van TI Plus Platinum Selection från Knaus.

Är du en person som älskar att resa och värdesätter körkomfort lika mycket som boendekomfort? Om svaret på den frågan är ja är Van TI Plus en toppkandidat för kommande husbilsäventyr, oavsett årstid. Modellen finns i två olika planlösningar: 650 MEG och 700 LF. Men vad skiljer dem åt?

650 MEG erbjuder två sovplatser och har en totalvikt på fyra ton, vilket ger imponerande lastförmåga trots det kompakta formatet. Interiören är välplanerad med rymlig sittgrupp, kompakt kök med ett 150-liters kylskåp och badrum med toalett och dusch.

700 LF är den rymligare varianten med plats för upp till fyra personer. Planlösningen erbjuder en stor sittgrupp i husbilens främre del, ett välutrustat kök och badrum. Den franska dubbelbädden bak ger en bekväm sovplats, och sittgruppen i framsätet kan omvandlas till ytterligare sovplatser.

Kök och badrum: smarta och funktionella

Köket i Van TI Plus är både kompakt och välutrustat – det bästa av två världar helt enkelt. Genom att fälla upp arbetsbänkens förlängning får du extra yta för matlagning. I köket finns även gott om utrymme för allt du behöver: allt från tillbehör och porslin till skafferivaror. Spisen med två brännare och det generösa kylskåpet gör att du med enkelhet kan laga goda måltider, var du än befinner dig​.

Smart, rymligt och kompakt i planlösningen 700 LF

Badrummet är smart designat med allt det nödvändiga: toalett, dusch och förvaring. Den öppna hyllan i 650 MEG gör det enkelt att nå det du använder mest, och den svängbara väggen förvandlar badrummet till en rymlig duschkabin snabbare än du hinner säga ”duschtvål”. I 700 LF separeras toalett och dusch enkelt från handfatet genom en utdragbar dörr.

Smidig svängdörr till duschkabinen i 650 MEG

Sov lika skönt på semestern som hemma

I 650 MEG-planlösningen hittar du bekväma enkelbäddar längst bak, utrustade med EvoPore HRC-madrasser som är två meter långa. Under sängarna finns ett stort förvaringsutrymme med klädstänger och en praktisk fällmekanism för enkel åtkomst. Vill du njuta av stjärnhimlen från sängen? Då kan du välja panoramatak som tillval.

Dold förvaring när den är som bäst, här i form avi skåp under sängarna

I 700 LF-planlösningen erbjuder den franska dubbelbädden en rymlig och bekväm sovplats. Dessutom kan sittgruppen i framsätet enkelt omvandlas till ytterligare sovplatser om ni är fler som reser​, eller får oväntat besök.

Sittgrupp blir till sovplats i en handvändning

Gott om förvaring årets alla årstider

Som om det inte vore nog, finns ett rymligt garage där du kan förvara allt från utemöbler och grill till golfutrustning och skidor – Van TI Plus är nämligen byggd för att klara resor året runt. Fyrhjulsdriften hanterar alla typer av underlag, och den vattenburna värmen håller dig varm och bekväm även när kylan smyger sig på​.

Känner du att Van TI Plus är något för dig? Tänkte väl det! Du kan läsa mer om modellen och de två planlösningarna på Knaus hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. Och du, det viktigaste av allt – den finns till omgående leverans!


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill