När det är dags att uppleva världen på ett nytt sätt, gör du det bäst med Knaus klassiker Scandinavian Selection. Husvagnen är lika behaglig att resa med i varma som kalla klimat och presenteras i år i ny färgsättning, vilket gör den redan exklusiva designen ännu mer framträdande. Konstruktionen och utrustningen är speciellt anpassad efter det nordeuropeiska klimatet, och modellen erbjuder en rad unika och exklusiva tillval.

Scandinavian Selection kommer i fem noga genomtänkta planlösningar, som alla ger en komfortabel resa. Här finns möjlighet att välja upp till sju sovplatser, med valmöjligheter som dubbelsäng, våningssängar eller soffgrupper som kan bäddas till extra sovplatser. Oavsett om ni är två, reser som familj eller med vänner, finns det en Scandinavian Selection som passar, med allt från kök till badrum och flera möjligheter till sovplatser.

För barnfamiljen som vill ha gott om plats kommer Scandinavian Selection i rymliga modellen 750 UFK. Den bakre delen i vagnen inreds med en trivsam våningssäng, sittgrupp och rumsdelare, något som gör delen avskild och perfekt som en lekyta för barnen – där det stökiga enkelt göms undan när man önskar.

Den ultimata planlösningen för en stor familj dagtid, 750 UFK. Till natten kan även soffan fram bäddas om till extra sovplatser.

Som namnet antyder, är denna husvagn rustad för att möta det skandinaviska klimatet och erbjuder en mängd bekvämligheter. Här finns till exempel vattenburen centralvärme och golvvärme för bästa komfort under vinterupplevelsen.

För paret som är nyfikna på hur det är att resa med fritidsfordon under vinterhalvåret passar i stället modellen 580 UF perfekt. Modellen har en trivsam och skön dubbelsäng och ett välutrustat kök. Med en totalvikt om 1800 kg, reser man smidigt oavsett väder. Med en stor garderobsyta där vinterkläder förvaras varmt och torrt och ett skönt värmesystem som håller vagnen varm, har du ett varmt och tryggt hem även i det kallaste klimatet.

Mysigt i din Scandinavian Selection även vintertid.

Utöver egenskaper perfekta för vintersemestern, har Scandinavian Selections husvagnar stora panoramatakfönster, som släpper in rikligt med ljus. En generös U-soffa för avkoppling och umgänge, som dessutom enkelt förvandlas till extra sovplatser vid behov, finns också. Dessutom lyckas inga ovälkomna insekter ta sig in tack vare insektsydd vid husvagnsdörren och badrumsfönstret.

På väg i Scandinavian Selection.

Blir du nyfiken på hur det är att resa med en storfavorit anpassad för skandinaviskt klimat? Läs mer om modellen här – så att du snart kan packa väskorna och uppleva världen på ett nytt sätt!


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Vi driver även konceptet Rent and Travel för uthyrning av husbilar. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill