Välkommen in i Knaus Sky I Silver Selection, en husbil som finns i fyra rymliga planlösningar. Helintegrerade Sky I är rustad för resor året runt och fyller de flesta behov. Golvvärme, panoramavindruta och gott om förvaring är bara några av funktionerna värda att nämna. Fler hittar du längre ner i den här texten!

Exteriör bild på Sky I Silver Selection. Det är en helintegrerad husbil i vitt med grå detaljer.

Sky I Silver Selection

 

I Sky I finns fyra bältade platser och beroende på planlösning upp till sex sovplatser. De olika modellerna kommer med en bredd inom sängalternativ, välj mellan enkelbäddar, queen size-säng, höj- och sänkbar säng samt bäddbar dinette i olika kombinationer.

 

Interiör bild som visar två enkelbäddar längst bak i husbilen. Upp till sängarna är det två trappsteg. Både under och över bäddarna finns förvaring i skåp.

Enkelbäddarna i Sky I 700 LEG.

 

Husbilen finns i fyra planlösningar men vi kommer att titta lite extra på den som heter 700 LEG. Modellen är 748 cm lång och har enkelbäddar, vinkelkök, 3D-badrum och garage. Denna planlösning har enkelsängar som med lätthet kan omvandlas till en rymlig dubbelsäng. I den främre delen av husbilen, över umgängesytan, finns en fällsäng som mäter 200×150 cm. Fällsängen finns även i de andra planlösningarna.

Planlösning för Sky I 700 LEG. Bilens front är till höger. Från vänster syns två enkelbäddar, placerade längst bak. Därefter ett badrum med dusch på ena sidan och toalett och handfat på andra. Därefter kök, sittgrupp och slutligen förarstolarna. Ovanför förarstolarna antyds att det finns en fällbar säng.

Planlösningen för Sky I 700 LEG

 

I vinkelköket i 700 LEG finns spis med tre lågor, kylskåp på 145 liter och belysning som både skapar mysig stämning och gör det lättare att hitta i lådorna. Överskåpen har soft close-funktion och låser automatiskt.

4. kök skyi-700leg-kueche-9288_rz

 

Placeringen av badrummet utnyttjar passagen till sängen på ett smidigt sätt. En utdragbar sidovägg bidrar till flexibiliteten i husbilen och fungerar samtidigt som rumsdelare och ger ett extra rymligt badrum. Toaletten är avskild från duschrummet, vilket många uppfattar som en fördel.

Vy över badrummet snett ovanifrån. Till vänster en duschkabin, rakt fram en dörr som kan stängas antingen framåt eller åt höger. Till höger finns toalett och handfat.

Badrummet i 700 LEG sett från sovdelen. Dörren kan stängas antingen ut mot den främre delen av husbilen eller åt höger för att skapa avskildhet.

 

För den som vill kunna drömma sig bort framför favoritprogrammet finns en 32-tums tv i husbilen. Praktiskt nog sitter den på ett höj- och sänkbart stativ så att den endast behöver vara framme när den används! Denna lösning finns i samtliga planlösningar.

Vy över ryggstödet i sittgruppen. Bakom sittgruppen finns en tv som kan fällas upp och ner.

 

För att göra vardagen lite smidigare har Sky I ett centrallås för garagedörrar och serviceluckor. På så sätt kan du låsa och låsa upp varje lucka med en knapptryckning.

Hand som håller en nyckel med centrallås framför en bild på Sky I ståendes på en gräsmatta.

 

Samtliga planlösningar av Sky I är utrustade med elektrisk golvvärme, något som både ger varma och sköna golv samt bättre fördelning av värmen i husbilen. Inga kalla fötter här inte!

Bild över sittgruppen. Förarstolarna är vridna så att de är vända mot bordet. I bakgrunden ser vi ut genom den stora vindrutan.

Vacker utsikt, varma golv och plats för umgänge.

 

I husbilen finns en 4,3-tums pekskärm via vilken många funktioner kan styras, till exempel belysning, luftkonditionering och uppvärmning. Via skärmen kan även laddningsnivån på batterierna kontrolleras. Mycket praktiskt!

Läs mer och se samtliga planlösningar av Sky I här.

 


Bloggen Vakna där du vill drivs av Bergholm, som importerar husvagnar och husbilar av varumärkena Knaus, Weinsberg, t@b, Tabbert, Morelo och CI & Roller Team. Våra produkter säljs via ett nätverk av återförsäljare som finns runt om i landet. Du kan läsa mer om oss och se fler produkter på vår hemsida www.bergholm.com

Skrivet av Vakna där du vill